Plataforma FemPirineu.cat

Sobre el projecte

Fempirineu.cat és un portal web social que pretén visibilitzar qui hi ha i fent què al territori de l’Alt Pirineu i Aràn i que té la vocació d’afavorir, amb el temps, que es faci xarxa entre els professionals, les entitats, les empreses, els serveis públics i els projectes respectius de cadascún d’aquests actors.

Des de bon principi hem volgut fer un portal que tothom pugui sentir com a propi i per això el portal pot filtrar els continguts per a qualsevol nivell territorial (comarca, municipi o poble) donant a tots ells la mateixa importància.

És un projecte que neix en el marc del programa “ciutats digitals” en què participaven les 5 comarques i en el qual vam contribuïr des del Pallars Sobirà dissenyant i desenvolupant una eina (aquest portal) per a contribuïr a vertebrar socialment aquest territori de muntanya.

Hem dissenyat aquesta plataforma web pensant que havia de ser una eina senzilla on qualsevol grup o projecte pugui guanyar visibilitat i difondre les seves activitats, evitant duplicitats i sobretot fent-la una eina eficient (permetent doncs agregar continguts i també facilitant l’exportació dels mateixos en formats oberts i dinàmics) a la vegada que s’ha dissenyat també perquè sigui una eina de coneixement del territori oferint dades obertes sempre que sigui possible. I tot això amb la ferma voluntat d’oferir un servei públic de qualitat que ha de millorar i poder créixer.

Web

Antecedents

Hi ha moltes hores i idees previes en diversos projectes i moments… i moltes idees que encara no s’han pogut materialitzar… Alguns treballs previs són:

  • Exercici al curs de “Creació i Disseny de Xarxes Socials Virtuals de Coneixement i Innovació”  del Laboratori de Xarxes Socials d’Innovació (Lab-RSI), dirigit per Luis Ángel Fernández Hermana al Citilab
    • Veure treball (.pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *